facebook logo    instagram logo

ford mustang grand prix trophy

Na een seizoen volledig gewijd aan de ontwikkeling van de nieuwe Ford Mustang Ecoboost, een wagen die zich regelmatig in de kijker reed in de races van het Belcar Endurance Championship, wil Teamfloral een versnelling hoger schakelen met de lancering van de nieuwe Ford Mustang Grand Prix Trophy 2017 !

"Het doel van de Mustang Grand Prix Trophy is het aanbieden van de beste verhouding prijs/kwaliteit/prestaties aan circuitliefhebbers," vertelt Roeland Verschaeve. "De ombouwkit, waarvoor we uit de rijkelijke catalogus onderdelen van FordPerformance konden putten, en de ombouw zelf kosten ongeveer 28.500 €. De Ford Mustang Ecoboost is makkelijk te besturen en heel amusant om mee te rijden. De bolide ontwikkeld voor de Ford Mustang Grand Prix Trophy blinkt ook uit door zijn beperkte onderhoudskost."

Tijdens het volledige seizoen 2016, werkte het eerste exemplaar van de Ford Mustang Ecoboost de kilometers af zonder noemenswaardige problemen. In totaal reed deze Mustang ongeveer 10.000 km en de wagen bleek een toonbeeld van betrouwbaarheid. Bovendien waren de prestaties ook op de afspraak, want de Mustang draaide in Zolder tijdens de 24 Uren rondjes in 1'46".

De voorlopige kalender van de Ford Mustang Grand Prix Trophy 2017 telt vijf meetings:
New Race Festival (22-23/4@Zolder)
Spa Euro Race (10-11/6@Francorchamps)
Zolder Super Prix (15-16/7@Zolder)
24 Hours of Zolder (10-13/8@Zolder)
American Festival Nascar Finals (7-8/10@Zolder).